nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Intensiv brugeroplevelse?

oktober 12th, 2008 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Jeg har de kommende fire dage meldt mig til Adaptive Paths UX Intensive som i år finder sted lige her i København. Det skal handle om designstrategi, designresearch, informationsarkitektur og interaktionsdesign.

UX Intensive

Fire intensive dage på skolebænken fra 9 til 17. Længe siden jeg har prøvet det, men jeg glæder mig, og forventningerne er høje. Selvom jeg ikke før har deltaget i nogen af Adaptive Paths arrangementer. Og selvom jeg har været lidt sløv til at få undersøgt hvad det hele går ud på. Men det er vel også det jeg skal lære. Hvem ved, måske får jeg endda lejlighed til at dele lidt erfaringer eller oplevelser her på bloggen på et tidspunkt. Måske.

Tags:   · 2 Comments

Leave A Comment

2 responses so far ↓

 • 1 vandhane hvid aug 11, 2021 at 05:44

  store såvel som fantastisk blog site. Jeg faktisk
  takker dig, for at give os bedre detaljer.

 • 2 click here aug 31, 2021 at 00:41

  Indihome Jakarta Timur sekarang ada dengan service pasang jaringan Indihome lewat cara online, anda tak butuh ada ke
  kantor indihome untuk kerjakan pendaftaran penempatan indihome.

  Ini adalah wujud service digital paling depan dari Indihome Jakarta Timur
  buat membantu orang Jakarta Timur yang ingin nikmati jaringan internet cepat indihome.
  Dengan memakai Tehnologi Fiber Optik, kami tawarkan sejumlah pelayanan paket internet seperti Singgel Play, Dual Play dan Triple Play.

  Diluar itu kami pun menjajakan beberapa Add On Favorit buat anda cicipi dengan keluarga.