nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Intensiv brugeroplevelse?

oktober 12th, 2008 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Jeg har de kommende fire dage meldt mig til Adaptive Paths UX Intensive som i år finder sted lige her i København. Det skal handle om designstrategi, designresearch, informationsarkitektur og interaktionsdesign.

UX Intensive

Fire intensive dage på skolebænken fra 9 til 17. Længe siden jeg har prøvet det, men jeg glæder mig, og forventningerne er høje. Selvom jeg ikke før har deltaget i nogen af Adaptive Paths arrangementer. Og selvom jeg har været lidt sløv til at få undersøgt hvad det hele går ud på. Men det er vel også det jeg skal lære. Hvem ved, måske får jeg endda lejlighed til at dele lidt erfaringer eller oplevelser her på bloggen på et tidspunkt. Måske.

Tags:   · No Comments

Leave A Comment

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.