nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Skal der bannerannoncer på notesbloggen?

juni 9th, 2009 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Man går her og tænker at de fleste vel efterhånden har småglemt denne lidet aktive nillers notesblog. For slet ikke at tale om den tidligere version på nielsmlp.blogspot.dk som jeg nærmest selv havde glemt (og som jeg måske bare burde have ryddet af vejen for længe siden).

Så forrige uge tikker denne e-mail ind:

blogreklamereklame

Sjovt nok kom der lige omkring samme tid en ugentlig statistikrapport fra statcounter.com for nielsmlp.blogspot.com:

statcounter

Jeg gad nok vide hvad Peter kunne tilbyde mig med sådan en imponerende statistik? Hvad kan man tjene på sådan et forladt website? Tre måneders betaling up front skriver han — måske der kunne blive råd til en kop kaffe…

Mest af alt undrer jeg mig over hvordan det kan betale sig at bruge krudt på at skrive sådan nogle mails til sådan nogle som mig. Jeg ved godt at der sikkert ikke er nogen Peter Svendsen i kød og blod i den anden ende der har siddet og forfattet en personlig mail til mig på både engelsk og dansk. Men alligevel.

Tags:   · · No Comments

Leave A Comment

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.