nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

e-Boks’ mangelfulde maileri

januar 22nd, 2007 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Jeg sætter stor pris på min e-Boks. Mest fordi den gør at jeg slipper for nogle papirbreve – ikke fordi jeg synes tjenesten fungerer særlig godt. For eksempel har jeg tit stenet over de emails jeg får fra e-boks hvor der står at jeg har fået post. Emnet er altid det samme – “Post i e-Boks til Niels M. L. Pedersen” – og man får aldrig anden info end hvilken afsender man har fået post fra. Ja, nogen gange kan de ikke engang informere om det, og beskeden ser således ud:


Når de får afsendernavnet med, kunne de så ikke i det mindste fortælle mig hvad det er der er kommet fra den afsender? Måske endda gøre det i emnelinien i stedet for at minde mig om mit eget navn der? Ret forbløffende at det ikke fungerer bedre efter over fem år…

Tags: 2 Comments

Leave A Comment

2 responses so far ↓

  • 1 selector34 jan 25, 2008 at 22:50

    Hvad havde du forventet. Et kærestebrev, en meddelse om at dit medlemskab i idioter med latterlige holdninger var blevet forlænget fordi de havde opløftet dig til guldmedlem ?

    E-boks gør lige det de skal gøre. meddeler dig at du har nye breve i din indbakke, og stod der nu at der var kommet et kontoudtog fra dit medlemskab i sexshoppen så havde du sikkert også brokket dig.

  • 2 nielsmlp jan 26, 2008 at 21:16

    Bare rolig. Jeg er allerede for længe siden blevet guldmedlem. Desværre har “idioter med latterlige holdninger” endnu ikke meldt sig til e-boks. Det har min sexshop heller ikke. Så fra de to får jeg stadig mine meddelelser med sneglepost.

    Jeg sætter pris på min e-boks – som jeg også siger ovenfor. Jeg sætter også pris på at de siden jeg skrev ovenstående er begyndt at skrive i mine e-mailnotifikationer hvad det er der er kommet fra de respektive afsendere. Tak for det. En klar forbedring.

    Jeg synes på mange måder e-boks kunne forbedre deres kommunikation og interaktion endnu mere både på webben og pr. e-mail. Men jeg synes nu ikke jeg brokker mig unødigt.