nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Innovations-cirkus

december 6th, 2007 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Var i dag på Innovation C.I.R.C.U.S som “bloggeren” der skulle snakke tre minutter om innovation til noget de kaldte innovation-slamming. Det samme skulle så “bibliotekaren”, “fotografen”, “forskeren”, “konsulenten”, “kunstneren” og “poetry-slammeren”.

Egentlig var det René der skulle have været “bloggeren”. Men han måtte melde fra i sidste øjeblik, og så tog jeg tjansen. Kathrine var også med. Hun var dog ikke “bloggeren”, men “konsulenten”. Selvom hun har mere end 5 blogår på bagen, mens jeg ikke engang har 2 blogår – og slet ikke er at finde på den (godt nok noget omdiskuterede og diskutable) danske blogger-top100 :)

Anyway, det var et ganske sjovt setup, innovation-slamming. Jeg prædikede blog-innovation med Doc Searls’ sneboldemetafor. De andre sagde nogle helt andre ting om innovation. Jeg blev klogere på at jeg nok synes innovation handler mere om tilfældigheder end om etisk hensigt – men alt i alt dog langt fra helt klog på innovation.

Efter slamming fulgte et menneske-barometer, hvor alle skulle stemme med fødderne på et stort kontinuum på gulvet, i henhold til hvor enige de var i påstande om innovation fremsat af de forskellige slammere. Klart en sjov og anbefalelsesværdig øvelse. Den må prøves igen engang.

Tags:   · · 2 Comments

Leave A Comment

2 responses so far ↓

  • 1 René dec 7, 2007 at 16:42

    Og mange tak for, at du kunne overtage med så kort varsel!

    You da man.

  • 2 Niels dec 7, 2007 at 16:56

    Ingen årsag :)