nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Tillykke med fødselsdagen, notesblog

januar 12th, 2008 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

nillers notesblog fylder i 2 år i dag. niller fangede notesbloggen på en halvskidt mobilforbindelse fra den jyske vestkyst til en lille snak på denne store dag.


niller: Stort tillykke med dagen!

notesblog: Tak, tak :-)

niller: Hele to (undskyld, Jakob Nielsen, 2) år, kære notesblog, hvordan føles det?

notesblog: Nååh, det ved jeg nu ikke, niller. 2 år er jo ingen alder for en weblog. Og jeg føler mig da heller ikke just gammel. Nogle dage føles lemmerne lidt stive, men det er jo nok mest fordi jeg ikke har skullet præsentere så mange indlæg på det seneste ;-)

niller [rødmer let]: Ja, notesblog … jeg ved godt jeg ikke har været så flittig til at skrive til dig. Det beklager jeg.

notesblog: Ja, hvad går du egentlig og laver?

niller: Tjo, er vel bare kommet lidt ud af blog-dansen.

notesblog: Ja, det må jeg nok sige – 6 indlæg de sidste 4 måneder – det er jo ikke just noget man bliver forpustet af at håndtere.

niller: Nej, men…

notesblog [bryder ind]: Og mit template, niller?! Jeg har snart haft de samme klæder i årevis. Og jeg kan ikke engang huske sidste gang du opdaterede min blogroll!

niller: Jeg ved det godt, men…

notesblog [bryder ind igen]: Og hvad med at få mig væk fra den her Google-platform – det har du da snakket om før, ikke. Jeg er snart træt af deres dumme kommentarsystem, deres robotter, deres grimme toolbar henover hovedet på mig. Og deres skide single-sign-on-pis – hver gang du bare logger ind på din Gmail, bliver jeg jo vækket og tror du skal til at skrive til mig! Og de fleste andre weblogs på min alder har altså også deres eget domæne, niller. Kunne du ikke bare komme i gang med WordPress som så mange andre bloggere – det skulle være meget bedre. Jeg har endda hørt rygter om at du er blevet kollega med den danske Kejser WordPress.

niller: Du har ret, notesblog, jeg har tit tænkt at du fortjener dit eget domæne at boltre dig på. Og nogle rammer lidt rarere end Bloggers. Og jeg har helt klart indtryk af at WordPress er det bedste man kan give sin blog. Måske vi skulle sige at jeg forærer dig en flytning i fødselsdagsgave?

notesblog: Virkelig? Det ville være den bedste gave jeg kunne tænke på.

niller: Måske ikke lige i morgen – jeg har jo bl.a. lige en eksamen der skal overstås – men efter det skulle jeg gerne have lidt mere tid.

notesblog: Det lyder godt. Og lidt flere indlæg også, ikke?

niller: Jeg skal gøre mit bedste :-)

Tags:   · 6 Comments

Leave A Comment

6 responses so far ↓

 • 1 cyclone bill jan 13, 2008 at 11:34

  Nøj, tillykke niller + notesblog! Four more years!

 • 2 Grann jan 13, 2008 at 14:57

  Tillykke, tillykke! Wordpress kan anbefales – du kan jo tage Bill med derover :-)

 • 3 René jan 13, 2008 at 18:59

  Tillykke med det. Æhhh. Begge to. Og ja, lad os da for snøvsen snart få dig over på eget domæne med en håndfuld WordPress i bagagen.

 • 4 notesblog jan 14, 2008 at 01:13

  Tak skal I have! Jeg skal gøre hvad jeg kan, for at niller holder sit ord.

  Og ja, lad os endelig få Bill med. Mon ikke snart der er sparet nok mavesurhed op til en ny hadeblog?

 • [...] I dag er nillers notesblog flyttet fra Blogger til WordPress. Dejligt. Det føles rigtigt at bloggen har sit eget rum og sin egen adresse. Og jeg havde jo også nærmest lovet det. [...]

 • [...] ja, jeg ved godt at der er blevet talt om både flytning og mere aktivitet her på bloggen. Det med flytningen er stadig i tankerne. Det skal vist bare ske. [...]