nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Teknokratiet: Tanker om digitale medier

februar 23rd, 2008 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Teknokratiet er en gruppeblog som jeg har været med til at starte. Det skal handle om digitale medier i et kulturelt og kommunikativt perspektiv. Og det skal nok blive interessant og sjovt.

Ikke mindst i kraft af det gode selskab af skribenter på bloggen indtil videre: Morten Gade som jeg har nydt at undervise med i Social software på ITU. Jonas Heide Smith som var fagligt inspirerende linjeleder på ITU. Og Martin Sønderlev Christensen som dagligt inspirerer som kollega i Advice Digital.

Sådan her ser det ud – kom og vær med:


(Og ja, jeg ved godt at der er blevet talt om både flytning og mere aktivitet her på bloggen. Det med flytningen er stadig i tankerne. Det skal vist bare ske. Aktivitetsmæssigt kommer de mere seriøse og faglige indfald nok over på Teknokratiet. Men mon ikke også der bliver lejlighed til at pleje notesbloggen lidt.)

Tags:   · 1 Comment

Leave A Comment

1 response so far ↓

  • 1 Asbjørn mar 5, 2008 at 08:59

    Superspændende initiativ. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med!