nillers notesblog

elektroretoriske tankerækker

Velkommen til WordPress, notesblog!

april 6th, 2008 by Niels Mølbjerg Lund Pedersen

I dag er nillers notesblog flyttet fra Blogger til WordPress. Dejligt. Det føles rigtigt at bloggen har sit eget rum og sin egen adresse. Og jeg havde jo også nærmest lovet det.

WordPress er allerede betydeligt rarere end Blogger at arbejde med. Ikke mindst i sin spritnye version 2.5 som netop i dag er udkommet på dansk (tak, René).

Hvad kan vi så forvente os her på bloggen? En helt ustyrlig mængde ny aktivitet, bare fordi der er kommet nye rammer? Jeg tænker det egentlig ikke. Tænker i første omgang at jeg vil få lavet et rum som på lidt bedre vis end før kan være rammer om indlæg sammen med aktiviteter andre steder fra – hvad jeg linker til, hvad jeg skriverTeknokratiet, hvad jeg lytter til, hvad jeg fotograferer, etc.

I første omgang skal jeg jo lige have fundet mig et theme jeg kan leve med og rette til. For nu er det blevet noget der hedder cutline 2.1. Men gode ideer til andre modtages gerne.

Og så skal jeg have fundet ud af hvad der skal ske med den gamle blog ovre på nielsmlp.blogspot.com. Lige nu ligger der jo to versioner af alle indlæg. De links folk måtte have lavet i tidernes løb går jo til de gamle versioner af indlæggene. Skal jeg bare jeg bare slette den gamle blog helt? Måske efterlade et enkelt indlæg der siger at man kan finde de gamle indlæg herovre i stedet? Der er jo også en hel del links i mine egne indlæg som lige nu går til den gamle. Og det er alligevel lidt svært at få mig selv til at slette det hele. Gode råd til hvad den smarteste måde er, modtages gerne.

Tags:   8 Comments

Leave A Comment

8 responses so far ↓

 • 1 Sune Blicher apr 7, 2008 at 16:35

  lidt tørt layout med s/h…. skal det ikke peppes lidt op?

  :)

 • 2 Niels Mølbjerg Lund Pedersen apr 7, 2008 at 16:42

  Ja, der er ikke mange farver over feltet indtil videre. Klart det skal peppes op – både designet og hvad der bliver trukket frem på forsiden.

 • 3 Mads-Peter apr 9, 2008 at 23:25

  Jeg har ladet mig fortælle, at det kan giver problemer i forhold til Google, at have det samme indhold liggende to eller flere steder samtidig. Så jeg synes afgjort du skal forsøge at få fjernet din gamle blog …

  Men tillykke med du er kommer over på Wordpress! Det er et fint system!

 • 4 Niels Mølbjerg Lund Pedersen apr 10, 2008 at 10:30

  Tak for tippet, Mads-Peter. Jeg kommer i tanker om at jeg også er stødt på noget lignende før – noget med at hvis Google finder præcis det samme indhold på to forskellige domæner, stopper indekseringen af det ene domæne automatisk… Og skulle det ske i dette tilfælde, er det nok næppe blogger-domænet de ville lukke for ;)
  Så ja, jeg må nok hellere finde ud af hvordan jeg vil gøre det – slette den helt eller bare alle indlæggene eller hur.

 • 5 Mads-Peter apr 11, 2008 at 09:15

  Jeg har faktisk lige oplevet det med min egen blog, som er blevet svær at finde på google, efter at jeg satte min k-forum-profil til at vise mine blog-indlæg. Så det har jeg slået fra nu.

  Husk iøvrigt at få dit link opdateret på Social Square. ;-)

 • 6 Niels Mølbjerg Lund Pedersen apr 15, 2008 at 08:22

  Ja – min er også på Kforum, så lige nu ligger den 3 steder… Jeg er næsten lige så gal som politikerne ved sidste folketingsvalg ;) skal nok få ryddet op. Faktisk troede jeg problemet var blevet løst i forbindelse med Kforum – det skal jeg lige tjekke op på.
  Hvilket link på Social Square? Der arbejder jeg jo ikke længere.

 • 7 Dan nov 16, 2008 at 13:23

  Dejlig – håber du bliver tilfreds med wordpress :-) .

 • 8 Niels Mølbjerg Lund Pedersen nov 19, 2008 at 01:55

  @Dan: Jo tak. Tilfreds indtil videre. Men er stadig ikke kommet væk fra det sort-hvide som jeg ellers snakkede om for flere kommentarer siden … den trænger snart til en tur i CSS-maskinen.